Deficitul de personal constituie  principalul obstacol în dezvoltarea business-ului în Moldova. În timp ce Dumneavoastră căutați specialiști, persoanele eliberate din detenție nu își pot găsi un loc de muncă. 

Experiența detenției nu reprezintă o barieră juridică pentru angajarea unei persoane. Dorința și entuziasmul de a munci, însă,  în cazul persoanelor eliberate din detenție este foarte mare. Din experiența mai multor companii cu angajați din rândurile foștilor deținuți, am învățat că anume această categorie de personale învață rapid și sunt foarte recunoscătoare pentru încrederea acordată și șansa de a începe o viață nouă. 

Noi Vă îndemnăm să Vă IMPLICAȚI și să ajutați acești oameni să devină cetățeni responsabili ai țării noastre; să le oferiți ÎNCREDERE și să primiți, în schimb, lucrători loiali, care Vă vor ajuta în DEZVOLTAREA afacerii.  

NOI VENIM CU O PROPUNERE DE AFACERE!

5  motive, pentru a lucra cu foștii deținuți:
  1. Nu trebuie să mai căutați lucrători noi. Foștii deținuți au multe abilități, nu sunt pretențioși, și sunt dispuși să înceapă de la poziții mai joase.
  2. Faceți economii. Mulți foști deținuți sunt dispuși să înceapă de la un salariu relativ mic. Ei învață repede și sunt gata să însușească de la zero o nouă profesie.
  3. Reduceți fluxul de personal. Instabilitatea este o problemă acută pentru angajator. Foștii deținuți, de regulă, au un nivel înalt de loialitate și sunt recunoscători pentru șansa de a lucra și, astfel, de a se asigura financiar pe ei înșiși și pe cei dragi.
  4. Reputația companiei va crește. Angajarea foștilor deținuți va deveni o dovadă a orientării  sociale a companiei Dumneavoastră. Respectiv, veți putea beneficia de facilități și stimulări din partea guvernului și a organizațiilor internaționale.
  5. Puteți schimba lumea din jurul Dumneavoastră. Majoritatea deținuților doresc să-și schimbe viața. Statutul de angajat îi ajută să ducă un mod normal de viață și, în consecință, să evite recidivele. Dumneavoastră îi puteți ajuta în această aspirație a lor, oferindu-le un loc stabil de muncă.

CUM FUNCTIONEAZA?

  1. În baza descrierii locului vacant, de care dispuneți, noi vom analiza abilitățile și experiența pe care o cere postul vacant, precum și tipologia persoanei de care aveți nevoie. Studiind politicile companiei Dumneavoastră, noi îi vom selecta pe cei mai potriviți candidați din baza noastră de date și îi vom propune atenției Dumneavoastră.
  2. Candidații noștri parcurg programe de instruire și dezvoltare personală, precum și cursuri de calificare și de perfecționare profesională. Psihologul nostru îi va testa la nivelul de rezistență în fața stresurilor și va identifica punctele lor slabe și forte. Noi le vom oferi toată informația necesară, sfaturi, recomandări și suportul necesar.
  3. După angajare, noi îl verificăm cu regularitate atât pe candidat, cât și pe angajator, pentru a ne convinge că lucrurile decurg bine. Dumneavoastră ne puteți contacta oricând, pentru a discuta dificultățile, dar și succesele.

Vladimir Gaiț, fondatorul companiei „Bertam Grup”:

”Angajarea foștilor deținuți, a foștilor consumatori de droguri sau a persoanelor cu nevoi speciale chiar funcționează! În compania noastră, 80% din colaboratori sunt oameni din aceaste categorii. Experiența noastră demonstrează că foștii deținuți sunt mult mai activi pe piața muncii comparativ cu populația generală. Trebuie doar să credeți în aceasta, iar noi vă vom ajuta!”

Recrutează